Ostatnio sie przeprowadzilem niedaleko ulicy dworcowej i co wieczór slysze jakies piski, odglosy pracy silnikow na wyzszych obrotach Pomyslalem ze mozna by kiedys urzadzic zlocik na targowisku wyszkowskim, ciekawe miejsce, duzy plac
No i dla ryzykantow ulica dworcowa na wyscigi
Przypominam z gory ze jest zawirusowana
Znaczy sie kamerka jest
Ale przy zakrytych tablicach nic sie nie powinno stac
Ale ogolnie miejsce na spotkanie przy wiekszej ilosci ludzi moze byc ok
ja bardzo często tam bywam... o każdej porze..
nawet się ścigałem pod okiem kamery
zawsze bezpieczniej...
Hehe to prawda tylko ze policja czesto tam bywa a i mandaty latwiej dostac :> ale ulica szeroka
prawie jak 3/4 mili
jak na razie się nie spotkałem z policją... jak my jesteśmy to ich nie ma...
dobre miejsce na obracanie samochodów
a wg mnie do wyscigow najlepsza jest graficzna:) i jak ktos umie sie obracac to i tam sie zmiesci:)
Kierowca
Jak to ostatnio chłopaki stwierdzili - na graficznej jest za ciemno no i ten zakret
Życie jest jak OS tylko bez zapoznania z trasą
jest fajne miejsce jak sie jedzie na leszczydół, droga oświetlona długa prosta, wczoraj pierwsze sprinty i było lux
na ktory leszczydół? i w ktorym miejscu to konkretnie jest?
heh fakt, na graficznej troche ciemno jest a dworcowa oswietlona profesjonalnie
widac kazdy dym
co do graficznej to od czego są "długie"albo jak na jednym z dragów drogę podświetlił na TIR odpalając wszystkie możliwe światła jakie miał! troszkę go zastawiliśmy ale chwila i nas nie było... pozostał tylko szary dym i troszkę kurzu
co do dworcowej to owszem i jest oświetlona ale właśnie te wiruski na skrzyżowaniach robią swoje a taka kamera obrotowa naprawdę potrafi wiele! Wielki brat patrzy! ale jakby nie było ścigać można się po większości miasta tylko z wyobraźnią, a żeby nie trafić na panów w niebieskich autach z kogutami na dachu trzeba rozkminić dokładnie o której jest przekazanie zmiany i wtedy chyba nie ma ani jednego radiowozu na mieście przez jakiś czas! tak słyszałem... ile w tym prawdy trzeba sprawdzić!
GŁÓWNY PODEJRZANY W AFERZE KORUPCYJNEJ KLUBU
a jeszcze co do oświetlenia to można zrobić je samemu... potrzebne jest tylko więcej aut...
GŁÓWNY PODEJRZANY W AFERZE KORUPCYJNEJ KLUBU
ta droga na leszczydół koło biedronki jest ok, mi tam wczoraj pasowała ;P
Jest gdzie sie rozpędzic, to bedzie jakieś 500metrów i potem jeszcze duzo miejsca na hamowanie a najważniejsze, ze jest oświetlona
nom nam tir zrobil zarabiste oswietlenie wtedy:P
a na tym leszczydole to czasem ludzie nie przechadzaja sie tak nieraz? bo wiecie- bezpieczenstwo to podstawa:)
no to spoko;)