I chyba jedyne miejsce z tak dobrym asfaltem mozna by sie umowic za 2/3 tygodnie
Jedna prośba - ścigajcie się koledzy z głową !!!
Żeby jakiejś tragedii nie było!!!
Pamiętajcie, że jest ciepło, długo jest jasno - dzieciaki wylatują w najmniej odpowiednim momencie (a żaden samochód nie hamuje w miejscu)
Ja ze swojej strony zapraszam na imprezy do tego przeznaczone - byłem w tym roku na dwóch takich imprezach:
zlot Seat Racing
Vagtreffen
na obu były wydzielone pasy, profesjonalny pomiar czasu - koszt 50 zeta - wrażenia bezcenne - w następnym roku podeślę Wam linki - tam się dopiero wykażecie co z was za rajdowcy
Ja tam przegrałem z Seatem Toledo 1,8 8V 90KM ale fun niesamowity i ta adrenalina - aż łapka chodziła.
Ostatnio edytowany przez tony (2008-08-12 06:59:30)
Zgadzam sie, teraz naprawde sporo dzieciakow na ulicach jest to nalezy ostroznym byc. Krzywde komus latwo zrobic a konsekwencje moga byc bardzo powazne..
na leszczydole byliśmy późną porą i żadnej żywej duszy nie było...
dokladnie w godzinach nocnych jest mozliwosc sie tam poscigac , bardzo ładna i dluga prosta prawie na odludziu,prawie... ;P
zrobię rozrząd i możemy się w przyszłym tygodniu Pawcio złapać...:
No no widze ze sie maly wyscig szykuje tylko do czegos takiego najlepiej nowy temacik zalozyc ! Dajcie zanc kiedy to zalatwi sie widownie
widownie hmmm... , nam to tylko starter potrzebny i ktos na mecie jesli bedziemy szli łeb w łeb , lub maska w maske jak kto woli
Damy rade klubowy rajdowiec, mam na mysli Agnes, nam pomoze to sie wszystko ustawi jak byc powinno
Przypominam ze nowy temat do tego trzeba zalozyc