ja sie chwalil nie bede bo nie ma czym ale zeby zdopingowac innych uzytkownikow tego portalu, kazdy, powtarzam kazdy za opisanie swojego samochodu dostanie ode mnie druczek do wplaty pienieznej na konto klubu z mozliwoscia wpisania dowolnej kwoty
o nagrody prosze sie zglaszac na moj e-mail
a moze sie wstydzą
niech będzie ,będę pierwszy, ja jezdze...... Mazda
mazda... dużo jest mazd a nie każdy wie jaką masz! tym bardziej,ze jest nową żyletką na wwy! świeżynka z dopiero co zmienionymi blachami ale już z dobrym przebiegiem przypałów na wiochach!
GŁÓWNY PODEJRZANY W AFERZE KORUPCYJNEJ KLUBU
a jak już ktoś się pochwalił swoją "niunią" to ja cóż wypada przedstawić mojego czewoniutkiego Goofiego wer.3 1,9 TD ciut przerobione pod względem estetycznym i muzycznym
dość rozpoznawalne auto na wwy
Ty to musisz odrazu wszystko wypaplac moze i rozpoznawalne te twoje auto ,tylko ostatnio mało widzialne...
ty nie mów, że mało widziane bardzo często widuje Golfa na Osiedlu Młodych...
ciekawe czemu?!:>
jak wy już napisaliście czym jeździcie to ja nie będę gorszy bordowa Vectra B 1,8 16V
Goofie Madzia i Viki....
będę nas eskortować na POM - powolny objazd miasta i będzie coś przez wielkie "L:
hehe
bys wylonil sie na miasto wieczorkiem to zrobimy POM,, aaa i mam cos dla Ciebie nowego do słuchania , spodoba Ci sie
dicho?? to dawaj... musisz mi dopalić jakaś płytkę bo moja tubka potrzebuje dobrego basu!!!
macie cos do niebieskich samochodów?